11 Mac 2024 | Ayuh Sertai kami di FPSM, UMT

PERHATIAN!!.. Lulus SPM / STPM / Lulus KPM Matrikulasi / Asas Sains UM / Asas UKM / Asas UiTM / Lulus Diploma / Setaraf Peluang sambung belajar di Fakulti Perikanan dan Sains Makanan, Universiti Malaysia Terengganu (UMT) Kami menawarkan beberapa program pengajian yang menarik untuk anda. Antara program tersebut ialah Sarjana Muda Sains Gunaan (Perikanan) dengan Kepujian, Sarjana Muda Sains Akuakultur dengan Kepujian, Sarjana Muda Sains Agroteknologi (Sains Tumbuhan) dengan Kepujian, Sarjana Muda Sains Makanan (Teknologi Makanan) dengan Kepujian dan Sarjana Muda Sains Makanan ( Perkhidmatan Makanan dan Pemakanan) dengan Kepujian. Kami juga menawarkan Program Diploma dalam Perikanan. Anda boleh melihat butiran pada brosur untuk keperluan kemasukan. Jom sertai kami… Jumpa anda di FPSM.