13 Ogos 2024 | Selasa-Lawatan Belajar dari Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Kundang, Rawang

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera
Seramai 40 orang pelajar Tingkatan 4 pelbagai aliran – Sains Sukan, Sains Pertanian, dan Ekonomi dengan 4 orang guru pengiring (Pn Nihan bt Ahmad, Pn Saleha bt Hasyim, Pn Halimah bt Abd Rahman dan Cik Azlina bt Shaari). Program ini berjalan lancar dengan bantuan dan kerjasama pensyarah (Dr Iffah Hazirah, Dr Nurul Faziha dan Dr Nabila), pegawai Makmal Teknologi Pemprosesan Tumbuhan, Makmal Pemakanan Manusia dan Penetasan Air Masin dan Air Tawar FPSM serta dibantu oleh pelajar prasiswazah (Nor Afifah, Shaifah Nor Intansabitah dan Fatin Nur Atillia-usher). Lawatan ini bertujuan untuk pelajar mendapatkan maklumat berkaitan kursus yang ditawarkan dan menjadi panduan kepada pelajar untuk meneruskan pembelajaran ke peringkat yang lebih tinggi. Semoga hubungan kerjasama antara SMK Seri Kundang dan FPSM akan diteruskan dengan beberapa siri kenaikan pangkat nanti.
Tqvm semua yang terlibat
#agrotekUMThebat