29-30 Mei 2024 | Minggu Penyelidikan dan Inovasi ke-8 2024 (MPI’24)

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

YBhg. Tan Sri/Datuk/Dato’/Datin/ Professor/Associate Professor/Dr./Sir/Mrs.

JEMPUTAN MENYERTAI MINGGU PENYELIDIKAN DAN INOVASI (MPI’24) 2024

Dengan segala hormatnya, saya merujuk kepada perkara di atas.

  1. Sukacita dimaklumkan, Universiti Malaysia Terengganu (UMT) bersama Universiti Sultan Zainal Abidin (UniSZA) dan Kolej Universiti TATI (UC TATI) akan menganjurkan Minggu Penyelidikan dan Inovasi Ke-8 2024 (MPI’24) pada jadual berikut: Tarikh : 29 -30 Mei 2024 (Rabu-Khamis)

Tempat: Dewan Sultan Mizan (DSM), Universiti Malaysia Terengganu (UMT)

  1. Objektif utama penganjuran MPI’24 adalah untuk memberi peluang kepada penyelidik untuk menunjukkan dan menyebarkan hasil penyelidikan dan inovasi yang dijalankan kepada masyarakat sekitar khususnya ahli akademik, pelajar dan pemain industri tempatan di peringkat nasional.
  2. Sehubungan itu, pihak urusetia MPI’24 berbesar hati menjemput dan menjemput YBhg. Tan Sri/Datuk/Dato’/Datin/Profesor/Profesor Madya/Dr./Tuan/Puanuntuk menyertai pertandingan Minggu Penyelidikan dan Inovasi 2024 (MPI’42) bagi merebut peluang memenangi pingat dan anugerah khas yang akan dipertandingkan kali ini masa. Berikut adalah maklumat berkaitan MPI’24 untuk rujukan YBhg. Tan Sri/Datuk/Dato’/Datin/ Profesor/Profesor Madya/Dr./Tuan/Puan selanjutnya:

Pendaftaran

Pautan Borang Pendaftaran: https://forms.gle/M8JiiAAPKPnNACmn8

Tarikh Akhir Pendaftaran : 30 Mac 2024 ( sabtu )

 

Share the Post:

Related Posts